Εμείς

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κουρούτα Αμαλιάδα

Σε απόσταση 80 χλμ από την Πάτρα και 40χλμ από την Αρχαία Ολυμπία και 4χλμ από τη Αμαλιάδα, στην πανέμορφη περιοχή της Κουρούτας στην Αμαλιάδα θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας “Giovanni Mare” που μπορούν να σας παρέχουν μία άνετη, ευχάριστη και οικονομική διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην περιοχή.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας κατασκευάστηκαν με αγάπη και μεράκι το 2011 με σκοπό να σας προσφέρουν κάθε δυνατή πολυτέλεια. Αποτελούνται από 5 υπερπολυτελή δωμάτια με προδιαγραφές ΕΟΤ τα οποία μπορούν να σας φιλοξενήσουν όλο το χρόνο και σίγουρα αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες που θέλουν να ζήσουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η Περιοχή

Βρίσκονται μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον με το πράσινο της φύσης και τις μυρωδιές από τα λουλούδια. Απέχουν 30 μέτρα από τη θάλασσα και είναι κοντά στο Δημοτικό Κάμπινγκ το οποίο διαθέτει και παιδική χαρά. Στην πανέμορφη και πλήρως εξοπλισμένη παραλία οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες διατίθενται δωρεάν, από τα καταστήματα της περιοχής, δίνοντάς σας την δυνατότητα να χαρείτε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας.

Αν σας ενδιαφέρει η ξεκούραση, σε μια περιοχή που προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της φύσης, σε ένα περιβάλλον κατάλληλο για όλη την οικογένεια αλλά και την παρέα σας, τότε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας μπορούν να γίνουν το καταφύγιο σας ώστε να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές της περιοχής.

Στόχος μας είναι η επίτευξη προσωπικής επαφής με τον κάθε πελάτη χωριστά και η δημιουργία μιας αίσθησης οικειότητας από την πρώτη στιγμή. Με μεγάλη χαρά θα σας υποδεχτούμε στα δωμάτια μας και θα φροντίσουμε ώστε να σας παρέχουμε κάθε δυνατή πολυτέλεια, ενώ παράλληλα θα σας δώσουμε οδηγίες για το τι πρέπει επισκεφθείτε στην Κουρούτα και σε όλη την περιοχή.
Απλά αφεθείτε στο καταπράσινο μεσογειακό περιβάλλον του καταλύματος και εμείς σας εγγυόμαστε μία αξέχαστη διαμονή, με την καλύτερη φιλοξενία και φροντίδα.

Giovanni Mare - Εμείς, Περιοχή, Κουρούτα